HRSI-keur

In de transportwereld is de wissellaadbak een bekend fenomeen. Overal verspreid in Europa komen worden deze laadbakken neergezet en opgeladen. Om de kwaliteit van deze laadbakken up-to-date te houden, is de HRSI-keur ontwikkeld. Dit keurmerk wordt door middel van een algemene periodieke keuring aan de laadbak toegekend.

Bedrijven die met laadbakken voorzien van de HRSI-keur de weg op gaan, onderscheiden zich positief ten opzichte van de markt. Zij kunnen namelijk laten zien dat hun laadbakken kwalitatief goed en veilig zijn.

Ieder bedrijf met een eigen reparatiewerkplaats voor deze laadbakken kan zich aansluiten bij het keurmerk. Na een toetsing door het Keurmerk Register, kan deze worden toegelaten als officieel erkende keuringslocatie. Vanaf dat moment mag de aangewezen keurmeester het keurmerk aan goedgekeurde wissellaadbakken toe gaan kennen.

Voor inhoudelijke vragen over het keurmerk verwijzen wij u graag naar onderstaande website. Verder vindt u hieronder op termijn de keurmerkchecklist, een overzicht van de keurmerkhouders en een folder van het keurmerk.

Keurmerkeigenaar: www.hrsi.nl
Toezicht en beheer: Via raad van toezicht van Keurmerkregister
Klachtencomissie: Via Keurmerk Register
Status: In ontwikkeling
Controle door: Inspecteurs Keurmerk Nederland